vineri, martie 2

BOOKHAUL FEBRUARIE 2018    Luna aceasta am decis ca până undeva prin aprilie (Doamne ajută să îmi și iasă!) să nu mai cumpăr deloc cărți, ci să citesc ceea ce am deja în bibliotecă, pentru că s-au strâns muuulte titluri și parcă ar trebui să mai termin din ele înainte de a cumpăra. Nu știu cât îmi va ieși, dar mă străduiesc pe cât este posibil. 
      Revenind la luna februarie, simt deja că am exagerat din nou. Este adevărat că sunt titluri minunate, pe care mi le-am dorit din tot sufletul, dar tot 36 rămân, așa că trebuie să am grijă mult mai tare la economiile mele și, de asemenea, trebuie să mai acumulez ceva spațiu înainte de a mai acumula alte cărți, asta dacă nu vreau cumva să dorm pe preș la ușă, pentru că așa de mult spațiu nu prea am la dispoziție.


     Nu am citit încă aceste volume, la seria Outlander încă nu am început, dar volumul acesta avea un preț convenabil și l-am luat pentru siguranța psihică pentru atunci când îmi voi face curaj să o încep. 
     Cu privire la romanul lui Coleen Hoover, nu am știut că face parte dintr-o serie, altfel, nu cred că îl mai luam. A fost un impuls de moment, dar sigur nu îl voi citi până nu voi avea și celelalte volume. 
    Cât despre „Pe insulă”, sunt chiar curioasă ce experiență voi avea cu ea, părerile sunt împărțite vis a vis de ea. 


    „Femeia din Orient Express” am citit-o și e absolut minunată. Celelalte două mi-au făcut cu ochiul, nu am citit nimic până acum de la Susanna Tamaro, iar cu privire la „Ikigai”, a fost iar un impuls de moment, însă cred că îmi va face plăcere să aflu dintre secretele japonezilor.  


     Aceste cărți le-am achiziționat datorită unei oferte de pe Corint. Au niște coperți minunate și cred că și poveștile vor fi relaxante. Doar pe Jojo Moyes o știu, de restul nu știu mare lucru, dar abia aștept să le descopăr poveștile. Am vrut să fiu surprinsă.


    Frumusețile acestea două le-am luat datorită unei oferte de la Nemira. „Trezirea leilor” o voi citi luna aceasta, o am provocare pe grupul Ancăi, de la Anca și cărțile. „Rebelul nisipurilor” face parte dintr-o serie, dar nu a mai contat... Voi vedeți ce copertă minunată are??


     „Dincolo de iarnă” citesc acum și este prima întâlnire cu Isabel Allende și pur și simplu iubesc acest roman. 


     Despre acest roman, nu știu mare lucru, dar mi-a făcut cu ochiul, plus că este o carte din colecția „Raftul Denisei”, sigur îmi va plăcea. Nu există vreo carte din această serie care să nu îmi fi plăcut.


    Nu am mai citit nimic de la această autoare, dar m-a atras descrierea și coperta... Da, plăcere vinovată, știu, dar coperta vorbește de la sine.


    Aceste două cărți, plus minunățiile de lângă, le-am primit la Blind Date-ul with a book organizat de Alexandra Ali. Cartea Georgianei o aveam, dar nu e problemă, o voi face cadou. „Nopți de patimă” o aveam pe listă de foarte mult timp și nu o aveam. Oricum, întreg pachetul a fost o minunăție și atât de multe arome am simțit...

     Aceste minunății le-am primit la blind-ul organizat pe grupul meu. Erau și împachetate cu mult suflet și grijă.     Și ca să fie nebunia completă, de parcă nu era de ajuns până acum, am dat comandă de cele 15 cărți romantice de la Litera (erau doar 60 de lei). Pentru că  nu erau de ajuns, am mai luat și „Obsesia” de Nora Roberts. Deci, da, nebunia e în floare, dar mă tratez :)


     Voi cu ce cărți v-ați îmbogățit bibliotecile în luna februarie?

6 comentarii:


Prin comentarea la această postare sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dvs. pe acest site web. Asta înseamnă stocarea adreselor de e-mail, care vor fi folosite doar în cazul în care optați pentru abonarea la newsletter sau la comentarii. De asemenea, sunteți de acord cu termenii și condițiile existente pe site.

Vizitatorii blogului


website hit counter