vineri, decembrie 29

TOPUL CELOR MAI CITITE ARTICOLE DE PE BLOG ÎN ANUL 2017     Anul 2017 a însemnat foarte mult pentru mine din punct de vedere al blogului, acesta reușind să crească nesperat de tare, ținând cont de faptul că l-am deschis doar în urmă cu un an și jumătate și că era menit să îmi țină mie, în primul rând, o evidență a lecturilor și să fie un fel de jurnal al meu. Mi-a trebuit ceva curaj să fac acest lucru, iar modul în care am fost primită m-a onorat și m-a făcut să fiu extrem de fericită. Din acest motiv, vă mulțumesc din suflet vouă, cititorilor mei, acelor oameni minunați pe care am reușit să îi cunosc în acest an și care faceți ca totul să merite! 

       Am întocmit un top 15 al celor mai citite articole ale anului 2017:


     Va îmbrățișez pe toți și vă urez un an nou cu sănătate și prosperitate!

8 comentarii:

 1. Ce interesant! Ai un mix de articole acolo. ♥️♥️

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, am vrut să văd ce s-a citit cel mai mult și am avut surprize :) ♥️ Și pentru mine a mai fost surpriză numărul de vizualizări de anul acesta... eu asta nu contorizez foarte des :)

   Ștergere
 2. Sunt niște articole foarte bune! Felicitări și mult succes!

  RăspundețiȘtergere
 3. Super topul tau. Numai articole minunate! :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Felicitari pentru toate realizarile acestui an! Iti doresc un an nou plin de fericire, sanatate si impliniri profesionale si personale! 💖💖💖💖

  RăspundețiȘtergere


Prin comentarea la această postare sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dvs. pe acest site web. Asta înseamnă stocarea adreselor de e-mail, care vor fi folosite doar în cazul în care optați pentru abonarea la newsletter sau la comentarii. De asemenea, sunteți de acord cu termenii și condițiile existente pe site.

Vizitatorii blogului


website hit counter