miercuri, noiembrie 1

COLABORARE NOUĂ: LIBMAG.RO    Luna noiembrie se anunță a fi una foarte bogată în cărți pentru mine. Am început într-un ton cât se poate de vesel, cu trei cărți pe care mi le doream foarte tare și o colaborare cu un site unde găsiți întotdeauna cele mai bune oferte, seriozitate, respect pentru clienți, profesionalism și multă atenție la detaliu: Libmag.ro.
     
    Acum, să vă arat ce cărți am primit, ca să vedeți motivul bucuriei mele... Am voie să mă laud un pic, nu-i așa?! Astăzi, oricum am sărit un pic prin casă, a fost o atmosferă așa, magică, mai ales că îmi doream aceste romane de ceva timp...

 
      Știți deja că îmi plac romanele care au în centrul acțiunii personaje feminine extrem de puternice, iar cea din Necredincioasa de Ayaan Hirsi Ali  așa se anunță a fi. Autoarea însăși a fost crescută într-o cultură musulmană plină de tradiții și de cutume, fiind obligată să se acopere sau să se căsătorească cu o persoană pe care nu o dorește. Sunt extrem de curioasă cu privire la acest roman, îl urmăream de ceva timp și acum a venit momentul pentru el.
 
 
 
    Nu știu pe voi, dar pe mine Fata care citea în metrou de Christine Feret Fleury m-a atras încă din momentul în care a fost tradusă la noi. Pare a fi o carte scrisă exact pentru mine: eu nu am călătorit cu metroul, asemeni lui Juliette, ci cu autobuzul, dar și eu aveam obiceiul de a urmări ceea ce citeau cei din jurul meu atunci când făceam naveta spre școala unde lucram sau spre cursurile de master. Mi-a adus în minte extrem de multe amintiri, așa că abia aștept să o citesc.
 
 
     Cred că știți cu toții romanul  Anul gândirii magice de Joan Didion, de-acum, a mea este. Uneori avem cu toții nevoie să ne schimbăm perspectivele, să căutăm în noi mijloacele potrivite pentru a trece peste marile dezamăgiri sau pierderi din viețile noastre, iar această carte tocmai asta face, oferă un fel de terapie pentru toți cei care o citesc.
 
 
 
     Cam atât despre alegerile mele. Vă invit să vizitați site-ul, veți găsi mereu oferte atractive la romanele dorite. Zilele acestea, la Nemira  aveți reduceri de până la 90%, iar de la editura   Trei  puteți să vă alegeți trei cărți și să plătiți numai două. 
 
 

14 comentarii:

 1. Felicitari si o colaborare cat mai fructuoasa!

  RăspundețiȘtergere
 2. Felicitari! Titluri interesante ai acolo! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc! 💚🌸 Mie îmi spui? :) Abia aștept să le devorez...„Necredincioasa” arată mult mai bine decât știam eu din imagini...

   Ștergere
 3. Sa la citesti cu placere! Si eu am o colaborare excelenta cu Libmag :).

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc mult! 💚🌸 Întotdeauna sunt foarte promți... și îmi place că pot alege eu ce să citesc :)

   Ștergere
 4. Colaborare plăcută! Felicitări! Ai ales carti interesante:-D

  RăspundețiȘtergere
 5. Frumoase titluri ai ales! Să te bucuri de ele!

  RăspundețiȘtergere
 6. Felicitari!!!
  Colaborare frumoasa si lectura placuta!!😘😘😘

  RăspundețiȘtergere
 7. Felicitari pentru colaborare si mult succes!

  RăspundețiȘtergere


Prin comentarea la această postare sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dvs. pe acest site web. Asta înseamnă stocarea adreselor de e-mail, care vor fi folosite doar în cazul în care optați pentru abonarea la newsletter sau la comentarii. De asemenea, sunteți de acord cu termenii și condițiile existente pe site.

Vizitatorii blogului


website hit counter