luni, martie 6

BOOKHAUL FEBRUARIE 2017


„Cărţile sunt asemenea unor fluturi. De obicei, stau cu aripile lipite, aşa cum se odihnesc fluturii pe câte-o frunză, când îşi desfăşoară trompa filiformă ca să soarbă apă dintr-un bob de rouă. Când deschizi o carte, ea zboară. Şi tu odată cu ea, ca şi când ai călări pe gâtul cu pene fine al unui fluture uriaş. Dar cartea nu are o singură pereche de aripi, ci sute, ca un semn că ea te poate duce nu doar din floare-n floare în această lume glorioasă, ci în sute de lumi locuite. Unele dintre ele seamănă mult cu cea în care trăim, altele sunt populate de fiinţe care nu ni se arată decât în vise.”
Mircea Cărtărescu - Care-i faza cu cititul? A patra inimă (2010)

În luna februarie, cred că am atins recordul la aciziţionat noi volume pentru biblioteca mea, 24 la număr… însă sunt cărţi care îmi bucură sufletul şi pe care, cu siguranţă, le voi citi foarte curând. Sunt hrană pentru minte şi suflet, deci nu pot fi decât extrem de fericită.2 comentarii:


Prin comentarea la această postare sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dvs. pe acest site web. Asta înseamnă stocarea adreselor de e-mail, care vor fi folosite doar în cazul în care optați pentru abonarea la newsletter sau la comentarii. De asemenea, sunteți de acord cu termenii și condițiile existente pe site.

Vizitatorii blogului


website hit counter